Hayati & Amizan | 10.12.2011 | Cherang Ruku

Hujung minggu lalu, berkesempatan untuk tag-along job  Jihan Meghaa Ismail (Abe Hea) di Cherang Ruku, Pasir Puteh Kelantan. Lama tak pegang kamera rasanya, alhamdulillah dengan cara tag-along ni dapat jugak lepas gian dan warm-up untuk job minggu depan dan seterusnya. Cemas gak masa hari shoot ni, Abe Hea tinggalkan kamera katanya nak gi jumpa Mr. Tan kejap… tup tup time tu jugak la keluarga pengantin lelaki datang berarak, terpaksala cover sorang-sorang babak berarak masuk pengantin dengan terkontang-kanting tanpa OP. Nasib baik Mr.Tan tak pernah calling aku time aku punya job, kalau tak macamana la gayanya kalau tertinggal shot macam tu. Apapun adala sedikit hasil untuk hari tersebut bua tatapan semua :)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s