Colourful Potraits of Akmal

Hi peeps! It’s a pleasure to have you visiting my blog, thank you so much. Minggu yang agak memenatkan untuk persiapan terakhir majlis perkahwinan, betul-betul menduga dan teramat banyak rintangan kebelakangan ini. Kerja-kerja pejabat pun memang sentiasa ada, biasalah awal tahun mesyuarat sana-sini. Tapi alhamdulillah semua tu sukses, kena sabar je sikit.. Bila keje semua dah settle sempatla keluar shoot potret sekejap ngan kawan-kawan di pekan Kota Bharu… Sekadar hilangkan gian dan gatal tangan nak tekan shutter ~ Silakan menjamu mata :)

Alhamdulillah sempat habiskan post ini malam ni, dah tertangguh banyak malam tak jadi-jadi nak upload semua… Sampai sini saja post untuk Potret Akmal, harap anda datang melawat lagi untuk koleksi terbaru akan datang. Terima kasih semua.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s